Kuramo, specialist in kunststof kozijnen sinds 1992

Kuramo is specialist in kunststof kozijnen sinds 1992. Ruim dertig jaar geleden waren wij één van de eerste bedrijven in kunststof kozijnen in de regio. In de loop der tijd hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Daarom mogen wij ons met recht specialisten noemen. Wij vragen van u geen aanbetaling, dat is de kracht van Kuramo Kunststof Kozijnen.

Vakkundig advies over kunststof kozijnen

Wij adviseren u vakkundig over materiaalkeuze, kleuren, modellen en bouwkundige begeleiding. Daarbij staan altijd uw wensen centraal. Met onze kennis van producten en technieken en jarenlange ervaring helpen wij u bij het maken van de beste keuzes.

Onze producten

Het assortiment kunststof kozijnen, deuren, tuindeuren en schuifpuien van Kuramo is van Duitse topkwaliteit. En dat krijgt u ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs. De kwalitatief zeer hoogwaardige profielen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Daarmee dragen ze bij aan verbetering van het energielabel van elk huis of pand.

Onze klantenkring

Wij leveren kunststof kozijnen en aanverwante artikelen aan aannemers, bedrijven, particulieren, VVE’s en projectontwikkelaars in Groningen, Drenthe, en Friesland.

Onze service

Wij geven u tien jaar volledige garantie op het product en de montage. Zowel tijdens als na de garantietermijn staan wij met service voor u klaar.

Meer informatie of gratis vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie, kundig advies, een afspraak maken of een gratis vrijblijvende offerte?


Ik wil een afspraak maken