Prijzen

De prijs van onze kunststof producten hangt af van verschillende factoren. Op deze pagina proberen we antwoord te geven op de meest voorkomende vragen over hoe de prijzen van onze kunststof producten zijn opgebouwd. Dit zal u helpen om een beter inzicht te krijgen in wat u kunt verwachten wanneer u een offerte bij Kuramo aanvraagt. 

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via het offerteformulier of door contact met ons op te nemen. Onze offertes zijn gespecificeerd per kozijn of product, zodat u exact de prijs van elk onderdeel weet.

De prijs van onze kunststof kozijnen wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder:

  • Type kozijn: De grootte, vorm en functionaliteit van het kozijn hebben invloed op de prijs.
  • Kleurstelling: We bieden verschillende kleuropties om aan uw esthetische voorkeuren te voldoen.
  • Met/zonder montage: U kunt ervoor kiezen om de kozijnen zelf te installeren of gebruik te maken van onze professionele montageservice.
  • Eventuele binnenafwerking: Indien gewenst kunnen we ook de binnenkant van de kozijnen afwerken volgens uw wensen.
  • Alleen levering: Voor klanten die de voorkeur geven aan zelfinstallatie bieden we ook de mogelijkheid tot levering zonder montage.
  • Nieuwbouw/Renovatie: Of u nu nieuwe kozijnen nodig heeft voor een nieuwbouwproject of bestaande kozijnen wilt vervangen tijdens een renovatie, we passen onze prijzen aan uw behoeften aan.

Hoewel kunststof deuren en kozijnen van vergelijkbare materialen zijn gemaakt, kunnen de kosten voor deuren hoger uitvallen door extra elementen zoals deurpanelen, veiligheidssloten en eventuele beglazing. De prijs kan ook variëren afhankelijk van de afmetingen van de deur, het design, en specifieke eisen aan isolatie en veiligheid die bij deuren vaak strenger zijn dan bij kozijnen. Als u meer wilt weten over de specifieke kosten van een kunststof deur voor uw project, raden we aan een vrijblijvende offerte aan te vragen waarin alle kostenposten duidelijk worden gespecificeerd.

Als u kiest voor montage door onze professionals, dan zijn daar extra kosten aan verbonden in vergelijking met enkel de levering van het kozijn. Deze kosten omvatten de arbeid en het materiaal dat nodig is om het kozijn veilig en correct te installeren.

De binnenafwerking omvat alle aanvullende werkzaamheden aan de binnenzijde van uw woning rond het kozijn, zoals aftimmering of het afwerken met vensterbanken. Afhankelijk van de gekozen materialen en de complexiteit van de afwerking kan dit de prijs verhogen.