Verkoop en montage kunststof producten stap voor stap

Denkt u over de aanschaf van kunststof kozijnen, andere kunststof producten of aanverwanten? Wij nemen u graag bij de hand. Totdat u de orderbevestiging ondertekent, zit u nergens aan vast. De factuur ontvangt u als alles klaar is en u helemaal tevreden bent. Hieronder omschrijven wij stap voor stap hoe wij te werk gaan.

Wij vragen geen aanbetaling, u betaalt pas als alles klaar is.

Ik wil een afspraak maken´╗┐

Loop eens onze showroom binnen

Loop gerust eens zonder afspraak geheel vrijblijvend onze showroom binnen. Hier vindt u een impressie van ons aanbod in kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, tuindeuren, gevelbekleding en aanverwante artikelen. Ook kunt u hier aan de hand van stalen zien wat er mogelijk is aan kleuren en soorten profielen. Het is uiteraard ook mogelijk om deze stap over te slaan en te beginnen bij stap 2.

Kunststof tuindeuren

Adviesgesprek op afspraak

Kunststof kozijnen en aanverwanten koopt u niet zomaar even. Daarom nemen wij graag even ruim de tijd voor een adviesgesprek, waarbij wij ook al uw vragen beantwoorden. Wilt u zeker weten dat wij tijd hebben voor dit adviesgesprek als u langskomt? Dan raden wij u aan om vooraf even een afspraak in te plannen met één van onze adviseurs. Dat kan in onze showroom, zodat u gelijk een indruk krijgt van de mogelijkheden. Ook is het mogelijk dat wij geheel vrijblijvend bij u thuis komen zodat wij tijdens het adviesgesprek gelijk de situatie ter plaatse kunnen beoordelen.

Ik wil graag een adviesgesprek aanvragen.

Een heldere offerte op maat

Naar aanleiding van uw adviesgesprek in onze showroom, krijgt u van ons desgewenst geheel vrijblijvend een heldere en complete offerte. Onze offertes zijn gespecificeerd per kozijn of product, zo weet u exact de prijs van elk onderdeel. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook kunnen wij u adviseren over eventuele subsidiemogelijkheden.

Opdracht-bevestiging

Gaat u akkoord met onze offerte, dan krijgt u van ons een opdrachtbevestiging. Na ondertekening is de opdracht definitief, u betaalt bij ons geen aanbetaling.

Opdracht gaat in productie

Op het moment dat wij uw ondertekende opdrachtbevestiging hebben ontvangen, nemen wij uw opdracht in productie. Alle onderdelen worden volgens afspraak en specificaties gemaakt. Zijn alle producten klaar, dan nemen wij contact op met u voor het maken van een afspraak voor de montage.

Montage van uw producten

Montage van de producten gebeurt door onze eigen ervaren montageteams. Onze vakkundige monteurs werken netjes. Zij verzorgen de montage van de kozijnen, maar desgewenst ook het demonteren, monteren en het aanbrengen van de binnenafwerking, inclusief vensterbanken binnen en buiten. Als onze monteurs vertrekken is het werk klaar en de werkplek schoon en netjes!

Aftersales en betaling

Is alles klaar, dan nemen wij contact op met u. We spreken dan met u door of alles naar wens is. Is dat het geval, pas dan krijgt u van ons de rekening.

Adviesgesprek aanvragen