Vestiging

Showroom/Kantoor
Winschoten
9672 DB
JP Riedelstraat 6
0597 - 870004
info@kuramo.nl

» Offerteaanvraag

Wie zijn wij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds 1992 verkopen wij kunststof kozijnen van een hoogwaardige duitse kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit gebeurt vanuit onze showroom en kantoor in Winschoten. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij leveren aan bedrijven, particulieren, vereniging van eigenaren en projectontwikkelaars, werkzaamheden en activiteiten vinden plaats in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, en Overijssel.

 

Wij staan u graag terzijde bij het maken van de juiste keuze's door de jarenlange ervaring zullen onze mensen u vakkundig en doelgericht kunnen adviseren. Hierbij kunt u denken aan de materiaal keuze, kleuren, modellen en bouwkundige begeleiding. Ook tijdens de plaatsing zullen onze deskundige vakmensen open staan voor uw wensen, wij blijven flexibel daar waar mogelijk, dit alles met de doelstelling u als klant tevreden achter te laten en te behouden. Mocht er na de aankoop toch onverhoopt iets zijn, dan zijn wij ook van de partij want bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw producten.
Uiteraard verlenen wij deze service ook buiten de garantie periode.

Montage geschiedt door eigen Nederlandse monteurs en wordt nauwkeurig en vakkundig uitgevoerd.
Hierin bieden wij u verschillende keuze's van een eenvoudige plaatsing bij nieuwbouw tot aan een totaal concept bij renovatie waarin wij u alle werkzaamheden uit handen nemen. Dus het demonteren, monteren en het aanbrengen van de binnenafwerking dit inclusief het plaatsen van vensterbanken zowel aan de binnen als aan de buitenzijde. Als onze monteurs vertrekken is het werk klaar en kunt u gaan genieten van uw aankopen.

Door de jarenlange samenwerking met onze leverancier zijn wij in staat kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. De profielen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste kwaliteits normen. De isolatie waarden zijn zo goed dat ze zelfs voldoen aan de eisen voor passiefhuizen. 

 

Het verzamelen van online beoordelingen is iets waar wij al enige tijd actief mee bezig zijn. Dit is niet onopgemerkt gebleven, want wij zijn door 'alle bedrijven in' aan de hand van onder andere onze online reviews uitgeroepen tot beste bedrijf van 2011 en 2017 in onze categorie! Iets waar we uiteraard erg trots op zijn!